Archery Attack

Bij ons kunt u terecht voor dit spectaculaire pijl en boog spel! Even spannend als paintball, kenmerken van trefbal en minder blauwe plekken! En dat in de buitenlucht op een leuk veld met vette bunkers! U kunt al vanaf 8 personen bij ons terecht voor een potje Archery Attack.

Wij bieden verschillende arrangementen aan, te boeken voor groepen vanaf 8 personen*:

Prijzen

Basis Archery Attack: € 17,50 per persoon
(1,5 uur speeltijd)

Uitgebreid Archery Attack: € 22,50 per persoon
(2 uur speeltijd)

* Indien u met minder dan 8 personen bent, bent u nog steeds van harte welkom; wij brengen dan wel 8 personen in rekening.

De uitrusting: Iedere Achery Attack deelnemer ontvangt een masker, pijl & boog  en een gekleurde band (de kleur van deze band bepaalt bij welk team een speler hoort). Het enige dat u zelf behoeft mee te nemen is stevig schoeisel, sokken, makkelijke kleding en een goed humeur

Archery Attack is zeer geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendenuitstapje etc. U zult een onvergetelijke middag vol actie beleven! Uiteraard is het mogelijk om uw uitstapje te combineren met één van onze arrangementen.

Praktische informatie

– U wordt een kwartier voor aanvang verwacht.
– Trek gemakkelijk zittende kleding aan
– Er is geen pinmogelijkheid op de locatie, dus gelieve met contant geld te betalen. Indien u voor een combinatie arrangement kiest kunt u na afloop afrekenen bij de horecalocatie (pin of contant).

Locatie

-Op de Bleek in Doetinchem
-Op eigen gewenste locatie*

*vraag naar de meerprijs

 

Openingstijden paintball

Op reservering kunt u 7 dagen en/of avonden per week terecht bij ons voor Archery Attack. Paintballen behoort helaas tijdelijk niet tot de mogelijkheden. We hopen u snel te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie.

 

Maandaggeopend
Dinsdaggeopend
Woensdaggeopend
Donderdaggeopend
Vrijdaggeopend
Zaterdaggeopend
Zondaggeopend

Ons fotoalbum

Route & Contact

map

Veentjes 37

7001 DL Doetinchem

0314 – 39 09 65

info@paintballdoetinchem.nl