Arrangementen

Helaas beschikken wij momenteel niet over een paintballhal waardoor we op dit moment geen paintball aan kunnen bieden. Ter alternatief bieden we Archery Attack aan, deze spannende activiteit is een combinatie van paintball, pijl en boog en trefbal!

 

Om uw uitje compleet te maken kunt u de paintball activiteit combineren met een lekker hapje of drankje.  Er zijn diverse mogelijkheden vanaf 6 personen (er zijn ook andere combinaties te maken):

Paintballarrangement 1: basic paintball met koffie en gebak

Na een stappende strijd (1,5 uur paintballen met 100 paintballs), wordt u verwacht bij Stadscafé Simons. Met mooi weer kunt u heerlijk op het terras zitten, waar een lekker kopje koffie met een stuk gebak naar keuze voor u klaarstaat.
Prijs: € 23,50 per persoon

Paintballarrangement 2: basic paintball en borrel

U speelt anderhalf uur paintball met 100 paintballs. Daarna loopt u naar Stadscafé Simons voor een drankje en een ‘meter lekker eten’. Dit zijn diverse warme en koude borrelhapjes met daarbij een drankje naar keuze.
Prijs: € 31,50 per persoon

Paintballarrangement 3: standaard paintball en lunch

Om uw paintballmiddag van 2 uur (met 150 paintballs) af te sluiten, wordt u verwacht bij Stadscafé Simons. Met mooi weer kunt u heerlijk op het terras zitten, waarbij een lunch 12-uurtje wordt geserveerd (exclusief drank).
Prijs: € 32,- per persoon

Paintballarrangement 4: standaard paintball en diner

Na 2,5 uur paintballen met daarbij 250 paintballs hebben jullie vast en zeker honger gekregen. Bij Stadscafé Simons op het Simonsplein wordt er een drie gangen menu voor u geserveerd. De voor-, hoofd- en nagerechten zijn naar keuze. Dit arrangement is exclusief drank.
Prijs: € 50,50 per persoon

Dit is slechts een greep uit onze mogelijkheden. Naast de arrangementen met een vorm van catering, kunt u er ook een complete dag van maken met bijvoorbeeld een (re)creatieve activiteit, zoals klootschieten, kanoën, steppen of een workshop!

Wat dacht u van een combinatie van paintball met…

  • Een kanotocht over de Oude IJssel
  • Een steptocht door de bossen
  • Klootschieten
  • Een creatieve workshop
  • Een GPS-spel of andere teambuildingsactiviteit

[/threecol_one_last]

Openingstijden paintball

Op reservering kunt u 7 dagen en/of avonden per week terecht bij ons voor Archery Attack. Paintballen behoort helaas tijdelijk niet tot de mogelijkheden. We hopen u snel te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie.

 

Maandaggeopend
Dinsdaggeopend
Woensdaggeopend
Donderdaggeopend
Vrijdaggeopend
Zaterdaggeopend
Zondaggeopend

Ons fotoalbum

Route & Contact

map

Veentjes 37

7001 DL Doetinchem

0314 – 39 09 65

info@paintballdoetinchem.nl