Over ons

Paintball Doetinchem heeft momenteel geen vestiging, uiteraard kunnen we alternatieven bieden. Dit initiatief komt vanuit ons bedrijf: OLDE IESSEL activiteiten & evenementen.

Wij zijn Robby Welling (27) en Elise van der Eerden (26), allebei geboren en getogen in Doetinchem. na onze studies (Small Business en Retail Management en Culturele Maatschappelijke Vorming), zijn wij op wereldreis gegaan. Vanuit deze reis ontstonden er allerlei ideeën en zo zijn we in juli 2011 ’t Pannenkoekschip in Doetinchem begonnen. Na een lange tijd van hard werken, besloten we ons ook in het centrum van Doetinchem te vestigen met een nieuw restaurant. Restaurant Pand 9, waar we internationale bites serveren. Ook Pand 9 liep als een trein. In januari 2014 zagen we een nieuwe kans: Stadscafé Simons, midden op het Simonsplein in Doetinchem. naast deze horecazaken zijn wij in 2012 gestart met OLDE IESSEL, ons activiteiten- en evenementenbedrijf. Het begon klein, maar al snel stroomden de aanvragen binnen. Van teambuildingsactiviteiten, tot workshops, tot feesten en evenementen, tot kinderfeesten. Nu is OLDE IESSEL uitgegroeid tot goedlopend bedrijf met eigen kantoorvestiging in het centrum van Doetinchem. Vanuit hier kunnen activiteiten geboekt worden. Daarnaast werken we veel samen met onze horecabedrijven voor een stukje catering naast de activiteit.

 

Openingstijden paintball

Op reservering kunt u 7 dagen en/of avonden per week terecht bij ons voor Archery Attack. Paintballen behoort helaas tijdelijk niet tot de mogelijkheden. We hopen u snel te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie.

 

Maandaggeopend
Dinsdaggeopend
Woensdaggeopend
Donderdaggeopend
Vrijdaggeopend
Zaterdaggeopend
Zondaggeopend

Ons fotoalbum

Route & Contact

map

Veentjes 37

7001 DL Doetinchem

0314 – 39 09 65

info@paintballdoetinchem.nl