Paintball

Helaas beschikken wij momenteel niet over een paintballhal waardoor we op dit moment geen paintball aan kunnen bieden. Ter alternatief bieden we Archery Attack aan, deze spannende activiteit is een combinatie van paintball, pijl en boog en trefbal!

Bij ons kunt u terecht voor dit spectaculaire teamspel boordevol adrenaline! U kunt al vanaf 6 personen bij ons paintballen. Groepen groter dan 12 personen, zullen elkaar afwisselen in het veld. Let op: de minimale leeftijd is 18 jaar! (Kinderen en jongeren spelen de soft paintball variant).

Wij bieden verschillende arrangementen aan, te boeken voor groepen vanaf 6 personen*:

Basis paintball: € 20,- per persoon
(1,5 uur en 100 paintballs)

Uitgebreid paintball: € 25,- per persoon
(2 uur en 150 paintballs)

Commando paintball: € 30,- per persoon
(2,5 uur en 250 paintballs)

Paintballs kunt u ter plekke bijkopen voor de volgende prijzen:
100 stuks voor € 8,-
200 stuks voor € 15,-
500 stuks voor € 35,-
2000 stuks voor € 110,-

* Indien u met minder dan 6 personen bent, bent u nog steeds van harte welkom; wij brengen dan wel 6 personen in rekening.

De uitrusting: Iedere paintballdeelnemer ontvangt een paintballmasker, paintballgeweer, paintballballetjes, camouflagepak en een gekleurde band (de kleur van deze band bepaalt bij welk paintballteam een speler hoort). Het enige dat u zelf behoeft mee te nemen is stevig schoeisel, sokken, makkelijke kleding en een goed humeur.

De paintballs: De paintballetjes zijn ronde, dunne gelatine capsulegevulde balletjes met een vloeibare kleurstof. De vulling is een niet-giftige, niet-bijtende en voor het milieu onschadelijke vloeistof. Het laat zich gemakkelijk met water uit kleding halen en van de huid wassen.
Paintballetjes gaan niet hard genoeg om iemand te verwonden, mits de juist uitrusting wordt gedragen en men de veiligheidsvoorschriften strikt naleeft. Veiligheid staat altijd op de eerste plaats. Daarom krijgt u een paintballmasker en is er altijd professionele begeleiding aanwezig die de veiligheidsvoorschiften overbrengt aan de groep.

Paintball is zeer geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendenuitstapje etc. U zult een onvergetelijke middag vol actie beleven! Uiteraard is het mogelijk om uw paintball uitstapje te combineren met één van onze arrangementen.

Praktische informatie

– U wordt een kwartier voor aanvang verwacht.
– Trek gemakkelijk zittende kleding aan, die onder de overall passen.
– Er is geen pinmogelijkheid op de locatie, dus gelieve met contant geld te betalen. Indien u voor een combinatie arrangement kiest kunt u na afloop afrekenen bij de horecalocatie (pin of contant).

Spelvarianten

FREE FOR ALL: Ieder voor zich in een spannende strijd. Wie blijft er het langst over?

TEAM DEATHMATCH: Een spel waarbij twee of drie teams tegenover elkaar komen te staan. Het team dat er in slaagt het andere team volledig uit te schakelen heeft gewonnen.

CAPTURE THE FLAG: Beide teams hebben een startpunt met een vlag. De opdracht is de vlag van het andere team te veroveren en naar je eigen startpunt te brengen.

THE PRESIDENT: Eén speler is de president en moet door zijn eigen team worden beschermd voor de tegenpartij. Wat het nog spannender maakt is dat de teams niet van elkaar weten wie de president is.

THE WINNING SHOT: Beide teams proberen in elkaars gebied te infiltreren. Eenmaal in dit gebied probeer je de target te raken. Het team dat het eerst de target van de tegenstander raakt, wint.

KING OF THE TOWER: Eén team verdedigt de toren en het andere team probeert deze te overmeesteren. Daarna worden de rollen omgedraaid en gaat het erom welk team het snelst de toren weet te veroveren.

SURVIVAL: Er zijn drie teams. Alle drie de teams nemen één keer de verdedigende rol op zich, waarbij ze stelling in het veld nemen. De andere twee teams proberen zo snel mogelijk het verdedigende team uit te schakelen. Het team dat het langst stand houdt als verdedigend team, wint.

WAR OF THE CLANS: Twee teams nemen het tegen elkaar op. Wanneer een teamlid geraakt is, moet deze overlopen naar het andere team. Welk team wint deze strijd?

 

Openingstijden paintball

Op reservering kunt u 7 dagen en/of avonden per week terecht bij ons voor Archery Attack. Paintballen behoort helaas tijdelijk niet tot de mogelijkheden. We hopen u snel te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie.

 

Maandaggeopend
Dinsdaggeopend
Woensdaggeopend
Donderdaggeopend
Vrijdaggeopend
Zaterdaggeopend
Zondaggeopend

Ons fotoalbum

Route & Contact

map

Veentjes 37

7001 DL Doetinchem

0314 – 39 09 65

info@paintballdoetinchem.nl